Cum să eliminați prietenii din chatul pe linie

Line este o aplicație gratuită de mesagerie instantanee disponibilă pentru tablete, computere personale și smartphone-uri. Deși nu este la fel de populară ca și concurenții săi WhatsApp sau Facebook Messenger, este cea mai populară aplicație de comunicare din Asia de Sud-Est. Pe lângă Japonia, este preferatul utilizatorilor din Indonezia, Coreea, Taiwan și Thailanda.

Cum să eliminați prietenii din chatul pe linie

Când o aplicație devine atât de răspândită, poate atrage niște utilizatori nepoliticoși și răutăcioși. Dacă doriți să eliminați prietenii din aplicația de chat Line de pe dispozitivul dvs. Android, acest articol vă va ghida prin proces.

Lucruri pe care ar trebui să le știți înainte de a elimina prietenii din aplicația de chat în linie

Lucrul grozav la Line este că îți oferă libertate deplină de a alege cu cine vei vorbi. Aceasta înseamnă că puteți discuta cu prietenii și cunoștințele dvs., indiferent dacă le importați din lista de contacte sau le căutați manual în aplicație.

Indiferent dacă sunteți prieten cu cineva sau tocmai l-ați întâlnit online, ei pot fi grozavi la început, dar își arată adevărata față după ceva timp. În cazul în care cineva vă deranjează, vă hărțuiește sau vă trimite mesaje nepotrivite, aveți mai multe instrumente la dispoziție.

Vă puteți ascunde, bloca sau elimina complet prietenii dvs. Line. Există câteva diferențe între fiecare dintre aceste opțiuni, care vor fi tratate mai târziu. Cu toate acestea, chiar dacă în cele din urmă decideți să eliminați un prieten, mai întâi va trebui să-l blocați sau să-l ascundeți.

Cum să ascundeți sau să blocați un prieten în aplicația de chat online

După cum am menționat, înainte de a elimina un prieten, trebuie să-l ascundeți sau să îl blocați. Acest lucru vă va oferi suficient timp pentru a vă gândi cât de severă ar trebui să fie pedeapsa lor. În cazul în care vi se pare că sunt plictisitoare sau pur și simplu nu vă plac atât de mult, puteți începe cu a le ascunde.

Ce obții ascunzând pe cineva pe linie?

Ascunderea este pedeapsa cea mai puțin severă pentru prietenii tăi din Line. Când ascundeți pe cineva, acesta va putea să vă vadă în lista de prieteni și să vă trimită mesaje. Pe de altă parte, nu le vei vedea pe lista ta de prieteni.

Veți putea în continuare să le vedeți profilul și actualizările pe cronologia lor. Deci, unde ajung? Le puteți găsi pe lista de utilizatori ascunși a profilului dvs.

Pentru a ascunde un prieten Line pe Android, iată ce trebuie să faceți:

  1. Descărcați aplicația gratuit din Google Play Store dacă nu o aveți deja și deschideți-o.
  2. Lansând aplicația, veți ateriza automat pe ecranul Prieteni, care poate fi accesat din colțul din stânga jos.
  3. Când derulați în jos, veți vedea lista dvs. de prieteni. Trebuie să selectați și să țineți degetul pe numele prietenului pe care doriți să-l ascundeți.
  4. Apoi atingeți Ascunde în partea de jos a meniului pop-up.
  5. Confirmați apăsând OK.

Pentru a bloca pe cineva, urmați aceiași pași, dar apăsați Blocare, care se află deasupra Ascunde în meniul pop-up.

Ce se întâmplă când blochezi pe cineva pe linie?

Dacă ați urmat acești pași și ați blocat un prieten pe linie, iată ce se va întâmpla:

  1. Această persoană nu va mai putea comunica cu tine în niciun fel (video, text sau apel).
  2. Nu vor mai apărea pe lista ta de prieteni. În schimb, le puteți găsi pe lista dvs. de utilizatori blocați.
  3. Aceasta înseamnă că nu vă puteți verifica nici profilurile unul altuia.

Blocarea pe linie nu este ca blocarea pe alte aplicații de rețele sociale, deoarece încă nu elimină persoana în totalitate din lista de prieteni.

Cum să eliminați prietenii online

Eliminarea unui prieten este ultimul pas pe care îl poți face și nu este reversibil. Numai după ce ați ascuns sau blocat un utilizator, îl puteți elimina făcând următoarele:

  1. Atingeți pictograma roată din colțul din dreapta sus al ecranului.

    Setări de linie

  2. Selectați Prieteni.

    Line Friends

  3. Selectați utilizatori ascunși/blocați în funcție de lista pe care i-ați pus.
  4. Selectați Editați lângă numele lor.

    Eliminare linie

  5. Alegeți Ștergere.

Asigurați-vă că decizia dvs. este definitivă, deoarece nu există o fereastră de confirmare.

Amenințare eliminată

Așa eliminați prietenii de pe Line. Nu veți mai vedea sau auzi niciodată de la această persoană, cel puțin nu în aplicația de chat Line. Acest lucru poate părea crud, dar uneori este necesar.

Ce părere aveți despre această problemă? Ți-ai eliminat vreunul dintre prietenii tăi de pe Line și, dacă da, ce te-a determinat să o faci? Ai regretat sau ai conștiința curată? Spune-ne în comentariile de mai jos!

Postări recente