Cum să ștergi definitiv contul TikTok

Dacă există ceva asupra căruia aproape toată lumea poate fi de acord în zilele noastre, este că suntem cu toții fără probleme cu privire la modul în care ne gestionăm dependența în continuă creștere de ecrane. Iar „ecranele” este doar un termen larg al ceea ce include de fapt.

Rețelele de socializare sunt în viața noastră și se pare că a venit pentru a rămâne. O conferință de presă pare a fi de domeniul trecutului. Toată lumea oferă știri de ultimă oră și oferă informații prin intermediul platformelor de social media. Este noua normalitate.

Dar, la nivel personal, este puțin diferit. Sigur, este aproape o parte inevitabilă a vieții moderne, dar natura rețelelor sociale tinde să se ciocnească cu alte lucruri din viața noastră.

De ce ștergeți TikTok

Platformele de social media sunt create pentru a face comunicarea ușoară și instantanee. Suntem încurajați să descoperim lucruri, să ne exprimăm opiniile cu privire la fiecare problemă sub soare și să ne împărtășim latura creativă.

Când este prea mult

TikTok oferă un spațiu larg pentru cei cărora le place sincronizarea buzelor, dansul și scenetele de comedie. Uneori poate fi copleșitor. Și deoarece majoritatea utilizatorilor TikTok sunt tineri cu vârsta cuprinsă între 16 și 24 de ani, puteți vedea cum această aplicație multimedia rapidă este incredibil de atrăgătoare. Ei ajung să se distreze și să creeze conținut împreună cu prietenii lor.

Dar, entuziasmul și fluxul liber al creativității merg mână în mână cu vulnerabilitatea. TikTok actualizează în mod constant regulile comunității și îi avertizează pe părinți cu privire la tipul de conținut la care să fii atent. Dacă TikTok începe să devină mai mult o povară decât o bucurie, ați putea lua în considerare ștergerea lui.

Suprapartajarea

Un alt lucru care poate fi deranjant după un timp este doar cantitatea de conținut pe care o puteți întâlni zilnic. Nu durează mult pentru ca cineva să devină cu adevărat competent în utilizarea TikTok și destul de curând ar putea posta de mai multe ori pe zi.

Și oricât de distractiv ar fi totul, partajarea excesivă a devenit o problemă reală în ultima vreme și chiar și influențatorii din rețelele sociale sunt precauți în privința asta. Supraîncărcarea de informații poate avea un impact negativ și, chiar și cu cele mai bune intenții, nu putem reuși să procesăm tot ceea ce ni se prezintă uneori. Vrem să ne placă fiecare dintre fotografiile de ziua prietenului nostru și să lăsăm un comentariu pentru cineva care împărtășește o poveste personală, dar este imposibil să ajungem la toate.

Probleme de confidențialitate

Poate că totul a părut o idee bună pentru o vreme, dar apoi auziți că TikTok este investigat în Marea Britanie pentru modul în care gestionează informațiile personale ale utilizatorilor săi mai tineri.

În general, aplicațiile de rețele sociale și confidențialitatea nu merg bine împreună. În esență, pierdem multe dintre informațiile noastre atunci când ne înscriem pentru a le folosi. Și dacă acesta este ceva cu care vă simțiți din ce în ce mai inconfortabil, din fericire, puteți oricând să vă ștergeți contul.

Cum să o facă?

Înainte de a parcurge pașii ștergerii definitive a aplicației TikTok, ar trebui să țineți cont de câteva lucruri relevante:

  1. Veți pierde toate videoclipurile postate
  2. Accesul dvs. de conectare (nume de utilizator și parolă)
  3. Nicio rambursare pentru achizițiile în aplicație
  4. Veți avea la dispoziție 30 de zile înainte ca contul să fie șters definitiv. În acest timp, contul tău va apărea ca „dezactivat” pentru alți utilizatori

Dacă sunteți sigur că doriți să vă ștergeți contul TikTok, continuați după cum urmează:

  1. Accesați aplicația dvs. TikTok și deschideți pagina de profil atingând pictograma din colțul din dreapta jos
  2. Faceți clic pe cele trei puncte din colțul din dreapta sus al paginii dvs. de profil

    meniul

  3. Apoi selectați „Gestionați contul meu”

    gestionează contul meu

  4. În partea de jos a paginii, veți vedea opțiunea „Ștergeți contul”.

    opțiunea de ștergere a contului

  5. Veți fi direcționat către pagina de verificare prin SMS

    cod de verificare

  6. Introdu codul din 4 cifre pe care îl primești prin SMS
  7. Vi se va cere să confirmați ștergerea contului dvs. TikTok

    ștergeți confirmarea contului

  8. Faceți clic pe „Ștergeți” și contul dvs. TikTok va fi șters și veți fi redirecționat către pagina de pornire TikTok

    șterge

Dacă v-ați înscris inițial pentru TikTok printr-un cont Google existent, procesul este și mai scurt. Tu ai:

  1. Accesați pagina de profil și faceți clic pe cele trei puncte din colțul din dreapta sus
  2. Selectați „Gestionați contul meu”
  3. Vi se va cere să „Verificați și continuați”

    verifica si continua

  4. Apoi vi se va cere să confirmați că doriți să vă ștergeți contul atingând „Ștergeți contul” (partea de jos a ecranului)

    confirmare

Mult zgomot pentru nimic

În mod clar, ștergerea contului dvs. TikTok este ceva mai complicată decât configurarea acestuia în primul rând, dar nu este nimic prea dificil de gestionat. Dacă decideți să reveniți la utilizarea TikTok și a tuturor funcțiilor sale distractive, va trebui să configurați un cont nou și un alt nume de utilizator.

Spuneți-ne în comentariile de mai jos experiențele dvs. cu ștergerea definitivă a aplicațiilor de rețele sociale.

Postări recente