Cum să părăsești chatul în linie

Discuția cu oamenii din aplicațiile de mesagerie text poate fi uneori copleșitoare, mai ales dacă faci parte dintr-un grup. Când sunt prea mulți oameni care vorbesc în același timp, poate fi agitat și chiar puțin frustrant. Același lucru este valabil și pentru grupurile din aplicația de chat Line, care pot avea până la 500 de membri fiecare.

Cum să lași chat în linie

Dacă îți pierzi interesul de a vorbi cu grupul sau regreti că te-ai alăturat în primul rând, există o soluție ușoară – poți pur și simplu să părăsești grupul. Cu toate acestea, rețineți că membrii chatului sau grupului pe care îl părăsiți vor fi notificați atunci când faceți asta.

Continuați să citiți pentru a afla cum să părăsiți o cameră de chat sau un grup în aplicația Line și să descoperiți alte sfaturi utile.

Cum să părăsești camerele de chat din aplicația Line Chat

În primul rând, ar trebui să știți că există o diferență între un chat cu mai multe persoane și un grup pe linie. Camerele de chat pentru mai multe persoane sunt mai personale, deoarece puteți adăuga doar persoane din lista de prieteni la ele, adică nu sunt publice.

Partea proastă a camerelor de chat cu mai multe persoane este că poți fi adăugat la ele fără consimțământ. Spre deosebire de grupuri, nu vi se cere să vă alăturați acestora. Un prieten de-al tău poate decide să te adauge pe tine și o grămadă de alte persoane într-o cameră de chat, indiferent dacă îți place sau nu.

Din fericire, puteți părăsi o cameră de chat în orice moment. Iată cum:

  1. Deschideți aplicația Line pe dispozitiv.
  2. Atingeți balonul Chat din colțul din stânga jos al ecranului.
  3. Faceți clic pe camera de chat dorită (veți vedea numele și numărul total de membri).
  4. Odată ce sunteți în acest chat, atingeți săgeata din colțul din dreapta sus.
  5. Veți primi un meniu drop-down cu multe opțiuni, inclusiv Părăsiți chat-ul.
  6. Confirmați solicitarea selectând OK.
  7. Va șterge complet camera de chat și mesajele din ea.

    părăsiți chatul

Rețineți că alții vor vedea că ați părăsit chatul cu mai multe persoane. Nu există un mod secret de a face asta.

Cum să lăsați grupuri în aplicația Line Chat

Pe de altă parte, grupurile sunt deschise publicului prin linkuri, coduri QR și invitații prin e-mail și text. Aceasta înseamnă că pot exploda destul de repede și pot avea zeci, dacă nu sute de oameni în ele. Dacă ești o persoană rezervată sau un introvertit, acest lucru s-ar putea să te deranjeze.

Nimănui nu-i place să fie spam cu mesaje, mai ales de la expeditori necunoscuți. Chiar și extravertiții se pot îmbolnăvi de asta după un timp. Puteți părăsi un grup în orice moment urmând acești pași:

  1. Porniți aplicația Line pe dispozitiv.
  2. Veți ateriza în mod implicit pe ecranul Prieteni.
  3. Undeva în mijlocul ecranului, ar trebui să vedeți o listă cu toate grupurile din care sunteți membru.
  4. Introduceți grupul pe care doriți să îl părăsiți.
  5. Selectează Chat în colțul din stânga jos al ecranului.
  6. Atingeți săgeata din dreapta sus.
  7. Alegeți Plecare din meniu.
  8. Atingeți Confirmați și nu veți mai vedea grupul, lista de membri ai acestuia sau niciunul dintre mesajele trimise anterior.

    paraseste grupul

La fel ca și în cazul chat-urilor, grupul va fi notificat că ați părăsit. Fapt distractiv: poți părăsi grupul chiar dacă ești creatorul acestuia.

Alternative la părăsirea unui chat

Dacă nu vă simțiți confortabil când alții văd că ați părăsit un grup sau un chat, există și alte măsuri pe care le puteți lua.

Dezactivează chatul

Puteți dezactiva sunetul chaturilor atât în ​​grupuri, cât și în camerele de chat cu mai multe persoane, astfel:

  1. Deschideți aplicația Line.
  2. Intră în fereastra Chats din partea de jos a ecranului.
  3. Selectați chatul de grup sau cu mai multe persoane pe care doriți să-l dezactivați.
  4. Atingeți săgeata din dreapta sus pentru a vedea meniul.
  5. Alegeți Dezactivați conversația.
  6. Nu veți mai vedea mesajele din acest grup sau chat.
  7. Puteți activa sunetul chatului dacă vă răzgândiți urmând aceiași pași.

    meniul

Puteți folosi pașii de mai sus pentru a dezactiva și o conversație unu-la-1. Dacă vă întrebați, nu există nicio modalitate de a părăsi un chat 1-la-1.

În schimb, puteți bloca o persoană și nu primiți niciodată apeluri sau mesaje de la ea. Block este, de asemenea, o parte a aceluiași meniu. Această persoană nu va fi notificată că ați blocat-o.

Abandonați navaNu tuturor le plac discuțiile de grup în aplicațiile de mesagerie. Chiar și cei care o fac se pot plictisi de ele după un timp.

Ce părere aveți despre această chestiune? Îți place să trimiți mesaje pentru zeci de persoane deodată sau preferi să-ți faci timp pentru a vorbi cu ei individual? Împărtășiți-vă gândurile în secțiunea de comentarii de mai jos.

Postări recente