Cum să ștergeți mesajele de pe Snapchat folosind chaturi clare, chiar dacă nu au fost vizualizate

Unul dintre lucrurile care fac din Snapchat o sursă excelentă de social media este capacitatea de a vă controla confidențialitatea și conținutul. Sigur, alte site-uri precum Facebook și Instagram oferă utilizatorilor posibilitatea de a posta conținut selectiv prietenilor și cunoscuților apropiați. Dar, Snapchat oferă prietenilor apropiați ceva mai mult.

Cu emoji-urile celui mai bun prieten, un Snapscore și capacitatea de a vă limita nu numai publicul, ci și ceea ce publicul dvs. poate face cu conținutul dvs. postat, nu este de mirare de ce serviciul este atât de popular. Utilizatorii fideli Snapchat găsesc noi funcții și funcții tot timpul, dar cei care sunt noi în aplicație s-ar putea lupta să înțeleagă interfața acesteia.

Acestea fiind spuse, utilizatorii de rețele sociale din întreaga lume pot găsi un paradis de confidențialitate online prin crearea și utilizarea Snapchat. De exemplu, puteți trimite un Snap unei persoane și îl puteți seta să dispară de îndată ce îl deschide sau îl puteți partaja tuturor celor din lista de prieteni și le permiteți să-l vadă timp de 24 de ore.

Pentru cei dintre voi care au apăsat vreodată butonul „Trimite” și au regretat imediat, acest articol este pentru tine. Snapchat vă va permite să retrageți mesajele înainte ca un alt utilizator să le vadă vreodată.

Cum să ștergeți un mesaj Snapchat

Ștergerea unui mesaj Snapchat este foarte simplă. Conectați-vă la aplicația Snapchat și procedați astfel:

  1. Apasă pe "Conversație" pictograma din stânga jos.

  2. Selectați contactul cu care se află mesajul pe care doriți să-l ștergeți.

  3. Apăsați lung mesajul și faceți clic "Șterge."

  4. Confirmați făcând clic "Șterge"din nou.

Cum să ștergeți o conversație

Puteți șterge cu ușurință o întreagă conversație folosind aceiași pași de mai sus pentru a ajunge la contacte, apoi urmând acești pași:

  1. Apăsați lung pe contact și faceți clic "Mai mult."

  2. Clic „Conversație clară”.

  3. Confirmați făcând clic "Clar."

Cum să setați instantaneele să șteargă automat

Dacă ați trimis un instantaneu, veți observa că opțiunea de apăsare lungă și ștergere nu este disponibilă. Asta pentru că, spre deosebire de mesaje, acestea se vor șterge automat după un anumit timp. Puteți controla dacă se șterg după vizionare sau după douăzeci și patru de ore.

Urmați aceleași instrucțiuni ca mai sus, apăsând lung pe contact și făcând clic pe „Mai multe”, apoi procedați astfel:

  1. Clic „Șterge chaturile…”

  2. Selectați „După vizionare.”

Procedând astfel, instantaneele din conversația respectivă vor fi șterse odată ce destinatarul a deschis-o și a vizualizat-o.

Cum să ștergeți mesajele salvate

Caracteristica principală a Snapchat este că nimic nu durează pentru totdeauna. Cu toate acestea, popularitatea aplicației înseamnă că uneori doriți să vă păstrați amintiri sau conversații. Deci, dezvoltatorii au lansat opțiunea de a salva chat-urile. Veți ști că aceste mesaje sunt salvate deoarece vor avea un fundal gri. Deci, din fericire, prietenul tău nu poate salva ceva fără să știi.

Spre deosebire de comunicările obișnuite Snapchat care expiră în 24 de ore sau 30 de zile, mesajele salvate vor dura pentru totdeauna. Ștergerea conversației ar trebui să elimine toate conversațiile salvate. Dar, dacă nu doriți să ștergeți întreaga conversație, procedați astfel:

  1. Deschide Snapchat și localizează chatul tău salvat.

  2. Apăsați lung mesajul și apăsați pe „Anulați salvarea în Chat.”

Ștergeți toate conversațiile

Unele platforme fac incredibil de dificil să ștergeți toate mesajele dvs. simultan. Din fericire, Snapchat nu este una dintre aceste platforme. Puteți șterge cu ușurință toate mesajele Snapchat cu doar câteva clicuri. Iată cum:

  1. Deschide Snapchat și atinge pictograma profilului tău din colțul din stânga sus.

  2. Apoi atingeți butonul Setări din colțul din dreapta sus.

  3. Derulați în jos și faceți clic pe „Șterge conversația”.

  4. Acum, atingeți „X” de lângă fiecare contact, apoi confirmați în fereastra pop-up.

Este important să rețineți; aceasta nu va șterge mesajele salvate.

Recuperarea mesajelor șterse

Dacă v-ați șters din greșeală mesajele Snapchat, vă puteți întreba dacă le puteți recupera mai târziu. Din păcate, procesul nu este simplu.

Dacă ați salvat mesajele, acestea vor rămâne sub profilul persoanei de contact. Dacă nu, lista de mesaje va fi goală. Cu toate acestea, puteți încerca să vă descărcați datele de pe site-ul Snapchat:

  1. Conecteaza-te la contul tau.

  2. faceți clic pe opțiunea pentru 'Datele mele.'

  3. Clic 'Trimite cererea' în partea de jos pentru a merge înainte.

Nu am primit mesaje pe baza testelor noastre, dar unii utilizatori declară că au, așa că le includem aici. În plus, este singura opțiune pentru majoritatea circumstanțelor.

Există unele servicii plătite de la terțe părți care fac promisiuni de a vă primi înapoi mesajele pierdute. Nu le-am testat, ci pe baza experienței anterioare; ar trebui să fiți atenți și să cercetați dezvoltatorii înainte de a permite accesul la conturile dvs. sau de a plăti orice pentru a vă primi mesajele înapoi.

Ștergeți definitiv Snapchat

Dacă preferați să vă ștergeți definitiv contul, avem aici un tutorial complet pentru a vă ghida prin el. Dar, dacă doriți să vă ștergeți contul deoarece doriți ca toate mesajele dvs. să fie eliminate din vizualizarea altcuiva, acest lucru nu va funcționa.

Chiar dacă vă ștergeți contul, va trebui să urmați pașii de mai sus pentru a șterge mesajele înainte de a face acest lucru. Dacă ți-ai șters deja contul Snapchat, mai ai la dispoziție 30 de zile pentru a-l reactiva și a elimina mesajele.

întrebări frecvente

Snapchat poate fi un loc confuz și, cu actualizări constante și funcții noi, există întotdeauna ceva de învățat. Iată câteva răspunsuri suplimentare la întrebările tale despre funcția de mesagerie a Snapchat.

Dacă șterg un mesaj pe care cineva l-a citit deja, va șterge și mesajul din partea lor?

Da, dacă ștergeți un mesaj, acesta îl va elimina din conturile ambelor utilizatori. Din fericire, această funcție funcționează chiar dacă celălalt utilizator a salvat chatul în firul de mesaje (nu dacă a făcut o captură de ecran a acestuia).

Am șters conversațiile, dar mesajele mele sunt încă acolo. Ce se întâmplă?

O întrebare frecventă este „De ce nu mi-au dispărut mesajele?” Pentru început, dacă ați salvat mesaje în Snapchat, ștergerea conversației nu le elimină întotdeauna, dar elimină contactul din lista de mesaje. Ceea ce va trebui să faceți pentru a le elimina este să accesați mesajele dvs. și să le ștergeți individual.

Dacă îmi șterg contul, îmi va șterge mesajele?

Nu. Din păcate, ștergerea contului dvs. nu va elimina mesajul dvs. sau snap-ul pe care l-ați trimis. Acesta vă va elimina profilul și informațiile personale. De asemenea, odată ce ați trimis cuiva un snap, acesta nu va fi șters până când nu îl deschide sau expiră.

Prietenul meu știa că am șters un mesaj. Ce s-a întâmplat?

Snapchat are o funcție care îi permite destinatarului să știe că ați trimis un mesaj și l-ați retras. Pe măsură ce se derulează prin chat-urile lor cu dvs., un mic mesaj gri va spune că ați șters un chat.

Blocarea și blocarea mesajelor

S-ar putea să vă întrebați dacă istoricul conversațiilor dvs. este șters atunci când blocați un alt utilizator. Dacă nu eliminați niciun mesaj pe care l-ați trimis înainte de a bloca pe cineva, acesta poate vedea în continuare ce ați trimis în trecut. Dar, nu le vei vedea mesajele și nu vei primi notificări de la ei.

Încheierea

Snapchat este una dintre cele mai populare rețele sociale, iar popularitatea sa a fost construită pe caracterul temporar al conținutului său. Acum, că tot mai mult conținut este disponibil pentru a fi salvat permanent, este important să știți cum să ștergeți un mesaj nedorit. Aveți sfaturi, experiență sau întrebări despre ștergerea mesajelor de pe Snapchat? Lasă un comentariu în secțiunea de mai jos!

Postări recente